Faas Tweewielers staat niet alleen bekend om zijn jarenlange ervaring, brede assortiment en hoogwaardige kwaliteit, maar ook om zijn uitstekende service. We staan graag voor u klaar in de werkplaats bij problemen aan uw fiets.

Bovendien is het mogelijk om een ENRA-fietsverzekering bij ons af te sluiten. Op die manier gaat u voortaan zonder zorgen op pad met uw fiets. Dankzij de ENRA-fietsverzekeringen kan je namelijk jouw fiets – nieuw en gebruikt – verzekeren tegen diefstal of schade.

Wij maken gebruik van de extra sleutelservice. Bij de aankoop van een nieuwe tweewieler ontvangt u altijd twee sleutels. Wanneer u een sleutel verliest of per ongeluk afbreekt kunt u via internet een nieuwe originele sleutel bestellen. Zo heeft u altijd twee sleutels, wel zo handig, ook voor de verzekering.
Voor AXA fietssleutels gaat u naar https://keyservice.axasecurity.com.
Heeft u een ABUS of Trelock slot, dan gaat u naar https://fietssleutels.nl.

Bij Faas Tweewielers kun je dus voor veel meer dan alleen fietsen terecht. Denk bijvoorbeeld ook aan accessoires en kleding. Op zoek naar een geschikt cadeau voor een speciale gelegenheid? Overweeg dan zeker de Faas Tweewielers cadeaubon. Bij Faas Tweewielers is er immers voor ieder wat wils!

MEER INFO? KOM NAAR ONZE WINKEL!