Faas Tweewielers staat niet alleen bekend om zijn jarenlange ervaring, brede assortiment en hoogwaardige kwaliteit, maar ook om zijn uitstekende service. We staan graag voor u klaar in de werkplaats bij problemen aan uw fiets.

Bovendien is het mogelijk om een fietsverzekering (ENRA of Kingpolis) bij ons af te sluiten. Op die manier gaat u voortaan zonder zorgen op pad met uw fiets. Dankzij de ENRA-fietsverzekeringen kunt u namelijk uw fiets – nieuw en gebruikt – verzekeren tegen diefstal en/of schade.

Wij maken gebruik van de extra sleutelservice. Bij de aankoop van een nieuwe tweewieler ontvangt u altijd twee sleutels. Wanneer u een sleutel verliest of per ongeluk afbreekt kunt u via internet een nieuwe originele sleutel bestellen. Zo heeft u altijd twee sleutels, wel zo handig, ook voor de verzekering.
Voor AXA fietssleutels gaat u naar https://keyservice.axasecurity.com.
Heeft u een ABUS of Trelock slot, dan gaat u naar https://fietssleutels.nl.

Daarnaast werken wij samen met Bike Fitting Service. Voor een fietsmeting op maat bent u daar aan het juiste adres. Een statische meting is mogelijk, maar ook een complete fitting of zelfs een 3D dynamische fitting, zodat fysieke klachten op de fiets voortaan verleden tijd zijn. Indien uw fiets daarvoor aangepast moet worden, helpen wij u daarbij uiteraard graag.

Op zoek naar een leasefiets? Ook daar kunnen wij ons steentje aan bijdragen. Via Friesland Lease kunt u eenvoudig en snel naar uw wensen een fiets leasen. Wij geven u uiteraard deskundig advies bij het kiezen van een geschikte fiets. Lees meer over fietsleasing op de site van Friesland Lease en schroom niet om vrijblijvend onze winkel te passeren.

Verder denken wij graag mee bij fietsplannen. Zo hebben we diverse fietsprojecten lopen bij bedrijven als Yara, DOW, SVRZ, enzovoort. Via het fietsplan is het voor u mogelijk om met veel voordeel een nieuwe fiets te verkrijgen. Die fiets wordt namelijk deels betaald uit de brute loonbestanddelen. Consulteer uw HR-afdeling om de exacte voordelen van het fietsplan te berekenen.

Bij Faas Tweewielers kunt u dus voor veel meer dan alleen fietsen terecht. Denk bijvoorbeeld ook aan accessoires en kleding. Op zoek naar een geschikt cadeau voor een speciale gelegenheid? Overweeg dan zeker de Faas Tweewielers cadeaubon. Bij Faas Tweewielers is er immers voor ieder wat wils!

MEER INFO? KOM NAAR ONZE WINKEL!